rsc_1

Valor

Treballem per retornar valor a la nostra societat, els nostres clients i creiem en la política de generar un futur millor. La fi d'actuar per millorar l'esdevenidor ens inculca en el dia a dia la cerca de com créixer en el  nostre treball i crear més valor si es pot.

ENTORN SOCIAL

L'activitat de la nostra empresa és crear amb l'objectiu de generar un posicionament sostenible en el sector, i amb una clara realitat d'aportar treball per a les persones, en la mesura de les nostres possibilitats, posant l'accent en grups de major dificultat (menors de 30 anys, majors de 50 anys,…)

MEDIAMBIENT

Per ser una part de la nostra actuació, per filosofia i visió de la immediata necessitat, la mentalització i aplicació de mesures respectuoses amb el medi ambient, en l'empresa així com en els seus treballadors, en honor d'aportar la mínima interacció amb el medi ambient.

INTEGRITAT

En cadascuna de les nostres operacions ja bé sigui amb clients o amb proveïdors, màxim respecte dels codis ètics i legals. En temps de falta de confiança, la nostra creença és la de poder assegurar-la demostrant-la cada dia, i fer arribar als nostres stakeholders que ha de ser recíproca també.

I+D+I

La màxima cerca de l'excel·lència ens fa ser partícips d'aquelles solucions, materials i actuacions amb noves tecnologies. Incorporar i desenvolupar nous procediments, cada vegada més industrialitzats i tecnològics serà una màxima per tal de donar-li trasllat al nostre client.